kain fiberglass dilapisi vermikulit

Katrangan singkat:

Vermikulit ditutupi kain serat kaca kanthi merata, lan film protèktif digawe ing permukaan kain serat kaca, sing ndadekake suhu kerja nganti 800 ℃. Sanalika, kain serat kaca nduweni resistensi geni lan kinerja kerusakan sing luwih kuat lan resistensi gesekan, lan kinerja pemrosesan mekanik apik.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Vermikulit ditutupi kain serat kaca kanthi merata, lan film protèktif digawe ing permukaan kain serat kaca, sing ndadekake suhu kerja nganti 800 ℃. Sanalika, kain serat kaca nduweni resistensi geni lan kinerja kerusakan sing luwih kuat lan resistensi gesekan, lan kinerja pemrosesan mekanik apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita