Kain Lapisan Silikon

  • Mixed silicone tape

    Pita silikon campuran

    Pita silikon, uga dikenal minangka gel silika sandwich, digawe saka gel silika ing kain dhasar serat kaca kanthi vulkanisasi suhu dhuwur, kanthi resistensi asam lan alkali, resistensi aus, resistensi suhu dhuwur lan kurang lan tahan korosi. Kain gel silika uga dipérang dadi campuran silika gel lan gel silika cair, sing uga dipérang dadi rong bagéan silikon sisi tunggal lan pita silikon sisi loro

  • Liquid silicone coated cloth

    Kain dilapisi silikon cair

    Pita silikon, uga dikenal minangka gel silika sandwich, digawe saka gel silika ing kain dhasar serat kaca kanthi vulkanisasi suhu dhuwur, kanthi resistensi asam lan alkali, resistensi aus, resistensi suhu dhuwur lan kurang lan tahan korosi. Kain gel silika uga bisa dipérang dadi gel silika campuran lan gel silika cair, sing uga bisa dipérang dadi kain gel silika sisi siji lan kain gel silika sisi loro