Kain Dilapisi PU

Katrangan singkat:

Iki digawe saka kain serat kaca kanthi kekuatan dhuwur sing dilapisi larutan poliuretan. Pu nduweni resistensi nyandhang banget, tahan adhem, permeabilitas udara, resistensi penuaan, resistensi geni sing apik, sifat anti banyu lan antistatik. Produk kasebut wis suwe digunakake kanggo ngisolasi pipa panas, ngrokok lan nyegah geni ing papan umum, dekorasi bangunan njero ruangan lan ruangan liyane lan papan liyane kanthi syarat perlindungan geni.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kita duwe nyimpen Kain PU Dilapisi kanggo klien sing regane larang. Kain sing dilapisi PU nganggo kain tenunan sintetis sing umume bahan poliester utawa nilon kanthi lapisan poliuretan anti banyu utawa laminasi. Lapisan poliuretan ditrapake ing sisih sisih kain dhasar, saengga kain kasebut tahan banyu, bobot entheng lan bisa diatur. Kain kita digunakake kanggo Industri Bagasi, Tas Industri, Tas kanggo iklim Ekstrim.

Iki digawe saka kain serat kaca kanthi kekuatan dhuwur sing dilapisi larutan poliuretan. Pu nduweni resistensi nyandhang banget, tahan adhem, permeabilitas udara, resistensi penuaan, resistensi geni sing apik, sifat anti banyu lan antistatik. Produk kasebut wis suwe digunakake kanggo ngisolasi pipa panas, ngrokok lan nyegah geni ing papan umum, dekorasi bangunan njero ruangan lan ruangan liyane lan papan liyane kanthi syarat perlindungan geni.

NAMA

SPESIFIKASI

Kandel

3732 + PU

ONE SIDE20g-25g

0,45 ± 0,02

SAIKI 30g

0,45 ± 0,02

SATU SISI 40g

0,45 ± 0,02

Loro-lorone 60g

0,45 ± 0,02

666 + PU

SATU SIDE50g

0,60,02

TWO-SIDED 150g

0,6 ± 0,02

3784 + PU

ONE SIDE80g

0,8 ± 0,02

Loro-lorone 150g

0,8 ± 0,02

FQAS

1. Cara nggawe urutan

1. Persetujuan sampel
2. Klien mbayar deposit 30% utawa mbukak LC sawise nampa PI
3. Klien negesake conto kita
4. Produksi
5. Klien nyetujoni conto pengiriman
6. Atur pangiriman
7. Pemasok nggawe dokumen sing dibutuhake
8. Klien mbayar pembayaran saldo
9. Suplier ngirim dokumen asli utawa telex ngeculake barang kasebut

2. Kepiye cara ngirim?

Kita bisa nyedhiyakake pengiriman ekspres, pengiriman udara lan pengiriman laut.

3.pira wektu LT?

Iku adhedhasar jumlahe, biasane 7 ~ 30 dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita