Kain Fiberglass Dilapisi PTFE

Katrangan singkat:

Kain suhu dhuwur Fluoron digawe kanthi mencelupake gelas bebas alkali performa tinggi ing dispersi poltetrafluoroethylene, sinter ing suhu dhuwur lan nyaring. Amarga sifat bahan baku sing apik banget, produk kasebut nduweni sifat unik: insulasi, non stick, resistensi suhu dhuwur, kekuatan dhuwur lan tahan korosi kimia.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Kain suhu dhuwur Fluoron digawe kanthi mencelupake gelas bebas alkali performa tinggi ing dispersi poltetrafluoroethylene, sinter ing suhu dhuwur lan nyaring. Amarga sifat bahan baku sing apik banget, produk kasebut nduweni sifat unik: insulasi, non stick, resistensi suhu dhuwur, kekuatan dhuwur lan tahan korosi kimia. Tahan suhu sing apik, suhu kerja terus - 70 - 260 ℃, tahan suhu cendhak nganti 320 ℃. Koefisien gesekan permukaan cilik lan isolasi apik. Keletihan sing apik, gampang dibersihake kabeh jinis noda minyak, noda utawa lampiran liyane ing permukaan. Tahan karat sing apik, tahan kanggo kabeh jinis karat asam lan alkali.

Fitur

Dilapisi PTFE kanggo Perlindhungan Perlindhungan Panas, bisa tahan suhu nganti 260 ℃
Panggunaan Serbaguna: Kompatibel karo sistem resin epoxy, poliester lan vinil vinil.
Rampung Profesional: Nggawe permukaan sing luwes lan lancar kanggo proses laminasi yen proses pambungkus rampung.

FAQS

1: Apa wayah kiriman?

Udakara 10 ~ 20 dina sawise nampa celengan.

2: Kepiye conto lan muatan

Sampel gratis, lan kita bakal ngisi biaya pengiriman,

3: babagan barang pembayaran

Setoran 30% sadurunge produksi, saldo 70% sadurunge dikirim.

4: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

Kita pabrik kanthi macem-macem lini produksi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita