Produk

  • Bulky cloth

    Kain gedhe

    Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane. Kinerja: Expande ...
  • Electronic cloth

    Kain elektronik

    Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.

  • Industrial cloth

    Kain industri

    Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.

  • PU Coated Fabrics

    Kain Dilapisi PU

    Iki digawe saka kain serat kaca kanthi kekuatan dhuwur sing dilapisi larutan poliuretan. Pu nduweni resistensi nyandhang banget, tahan adhem, permeabilitas udara, resistensi penuaan, resistensi geni sing apik, sifat anti banyu lan antistatik. Produk kasebut wis suwe digunakake kanggo ngisolasi pipa panas, ngrokok lan nyegah geni ing papan umum, dekorasi bangunan njero ruangan lan ruangan liyane lan papan liyane kanthi syarat perlindungan geni.

  • Mixed silicone tape

    Pita silikon campuran

    Pita silikon, uga dikenal minangka gel silika sandwich, digawe saka gel silika ing kain dhasar serat kaca kanthi vulkanisasi suhu dhuwur, kanthi resistensi asam lan alkali, resistensi aus, resistensi suhu dhuwur lan kurang lan tahan korosi. Kain gel silika uga dipérang dadi campuran silika gel lan gel silika cair, sing uga dipérang dadi rong bagéan silikon sisi tunggal lan pita silikon sisi loro

  • Liquid silicone coated cloth

    Kain dilapisi silikon cair

    Pita silikon, uga dikenal minangka gel silika sandwich, digawe saka gel silika ing kain dhasar serat kaca kanthi vulkanisasi suhu dhuwur, kanthi resistensi asam lan alkali, resistensi aus, resistensi suhu dhuwur lan kurang lan tahan korosi. Kain gel silika uga bisa dipérang dadi gel silika campuran lan gel silika cair, sing uga bisa dipérang dadi kain gel silika sisi siji lan kain gel silika sisi loro

  • Aluminum foil cloth

    Kain foil aluminium

    Kain serat kaca komposit foil aluminium nggunakake teknologi komposit canggih sing unik. Lumahing foil aluminium komposit alus lan rata, reflektifitas cahya dhuwur, kekuatan tarik longitudinal lan horisontal gedhe

  • high silica fiberglass cloth

    kain fiberglass silika dhuwur

    Serat tahan api kain silika sing dhuwur yaiku jinis serat anorganik sing tahan suhu dhuwur. Kandungan silika luwih dhuwur tinimbang 96%, lan titik lelembut cedhak karo 1700 ℃. Bisa digunakake kanthi 900 ℃ nganti suwe. Bisa digunakake ing 1450 ℃ sajrone 10 menit, lan meja kerja isih ana ing kondisi sing apik nalika 1600 ℃ suwene 15 detik.

  • vermiculite coated fiberglass cloth

    kain fiberglass dilapisi vermikulit

    Vermikulit ditutupi kain serat kaca kanthi merata, lan film protèktif digawe ing permukaan kain serat kaca, sing ndadekake suhu kerja nganti 800 ℃. Sanalika, kain serat kaca nduweni resistensi geni lan kinerja kerusakan sing luwih kuat lan resistensi gesekan, lan kinerja pemrosesan mekanik apik.

  • Graphite Coated Fiberglass Fabric

    Kain Fiberglass Dilapisi Grafit

    Kain serat kaca sing dilapisi grafit bisa digunakake nganti 700 ℃. Kain serat kaca sing dilapisi grafit duwe resistensi gesekan lan tahan korosi kimia sing apik. Mula, kain serat kaca sing dilapisi grafit asring digunakake ing korosi kimia sing atos, tahan asam lan alkali utawa lingkungan suhu dhuwur.

  • fiberglass welding blanket

    kemul las fiberglass

    Selimut las listrik sing tahan api biasane digawe saka serat sing ora kobong tanpa geni lan diproses kanthi proses khusus. Fitur utama: tahan panas, tahan suhu dhuwur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata.

  • fire blanket

    kemul geni

    Seri Blanket Fireproof umume digawe saka serat sing ora kobong lan ora bisa diobong lan diproses kanthi proses khusus. Fitur utama: tahan panas, tahan suhu dhuwur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata. Selimut tahan api bisa nglindhungi obyek kasebut saka titik panas lan area percikan, lan kanthi lengkap nyegah utawa ngisolasi pembakaran kasebut.