Warta

  • Bisa digunakake ing endi kain silika sing dhuwur

    Kain silika sing dhuwur minangka bahan serat anorganik sing tahan suhu dhuwur. Amarga sifat kimia sing stabil, resistensi suhu dhuwur lan resistensi ablasi, produk kasebut akeh digunakake ing aerospace, metalurgi, chem ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu diwenehi perhatian nalika nggunakake kain foil aluminium ing insula njaba

    Serat tahan api aluminium foil uga bisa diarani serat keramik lan serat silikat aluminium. Serat keramik minangka wakil utama serat tahan api ing pangertene sing jembar, yaiku jeneng umum alumina, silika, aluminium ...
    Waca liyane
  • Cara milih kain geni sing berkualitas kanthi bener

    Kain tahan api minangka jinis kain sing digawe saka bahan sing ora gampang kobong, sing digunakake khusus kanggo nyegah geni lan kerja khusus tahan api. Skenario aplikasi sing beda-beda duwe syarat sing beda kanggo kain geni. Apa sampeyan ...
    Waca liyane
  • Apa faktor sing mengaruhi rega kain tahan api

    Kain tahan api minangka jinis produk kanthi level isolasi listrik sing dhuwur, sing bisa nampa beban voltase dhuwur, lan bisa digawe dadi lengen kain isolasi, lan liya-liyane. Uga pengaruh kerusakan pipa kanthi ekspansi termal lan ...
    Waca liyane
  • Apa kaunggulan saka kain silikon

    Pita silikon minangka jinis produk tahan asam lan alkali lan tahan aus, asring digunakake ing tanduran kimia lan pabrik kilang lan industri liyane, minangka produk sing tahan tekanan dhuwur. Dadi, apa kaunggulan kinerja produk iki? Tabung karet digawe saka silikon kain ...
    Waca liyane