Pita silikon campuran

Katrangan singkat:

Pita silikon, uga dikenal minangka gel silika sandwich, digawe saka gel silika ing kain dhasar serat kaca kanthi vulkanisasi suhu dhuwur, kanthi resistensi asam lan alkali, resistensi aus, resistensi suhu dhuwur lan kurang lan tahan korosi. Kain gel silika uga dipérang dadi campuran silika gel lan gel silika cair, sing uga dipérang dadi rong bagéan silikon sisi tunggal lan pita silikon sisi loro


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pita silikon:uga dikenal minangka gel silika sandwich, digawe saka gel silika ing kain dhasar serat kaca kanthi vulkanisasi suhu dhuwur, kanthi resistensi asam lan alkali, resistensi aus, resistensi suhu dhuwur lan kurang lan tahan korosi. Kain gel silika uga dipérang dadi campuran silika gel lan gel silika cair, sing uga dipérang dadi rong bagéan silikon sisi tunggal lan pita silikon sisi loro

Nyampur gel silika
Karet silikon minangka jinis karet silikon sintetis, sing digawe kanthi nambah karet silikon mentah menyang mesin pencampuran karet gulung kaping pindho utawa mesin kneading tertutup, kanthi bertahap nambah silika, minyak silikon lan aditif liyane sawise nambah agen vulkanisasi lan pemanasan vulkanisasi (agen pemvulkanisasi yaiku dipilih miturut syarat proses).

FAQS

1. Kepiye conto lan muatan?

Sampel gratis, nanging kita bakal ngisi biaya pengiriman, nanging bakal ngasilake biaya pengiriman maneh nalika pesen.

2. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita minangka produsen profesional luwih saka 20 taun 

3. Kepiye babagan pembayaran?

Setoran 30% sadurunge, saldo 70% 

4. Suwene wektu pimpinan?

Biasane sajrone 15-20 dina sawise nampa deposit.

5. Apa Ketentuan Perdagangan normal kita?

EXW, FOB, CIF, CNF, DDU, L / C, dll.

6. Kepiye cara ngontrol kualitas sampeyan? 

Kita duwe sistem jaminan kualitas sing lengkap: IQC FAS & Priksa dhewe 

saben proses ngasilake → OQC. Lan kaya ing ngisor iki:

1. Sadurunge produksi: ngirim conto pra-produksi kanggo mriksa.

2. Sajrone produksi: ngirim conto produksi massal kanggo mriksa maneh.

3. Sadurunge dikirim: pelanggan utawa pihak katelu ngunjungi pabrik menyang

priksa kualitas kanthi langsung utawa pamriksan bisa ditampa!

4. Sawise dikirim: yen ana masalah barang amarga kesalahan,

kita mesthi bakal tanggung jawab.

7. Kepiye njamin pengiriman tepat waktu kanggo pesenanku?

Kita prioritasake supaya pesen ekspor lan terus nganyari proses wiwit dikirim menyang pangiriman.

8. Yen kita ora duwe forwarder pengiriman ing China, apa sampeyan bakal nindakake iki kanggo kita?

Ya, kita bisa menehi garis pengiriman paling apik kanggo njamin supaya bisa entuk barang kanthi tepat wektu kanthi rega paling apik

9. Kepiye supaya bisa entuk dhaptar rega rinci?

Mangga wenehake informasi rinci babagan produk kayata Ukuran (dawa,

jembar, kekandelan), warna, syarat kemasan tartamtu lan jumlah tuku.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita