Selimut jampel

Katrangan singkat:

Wol kaca digawe saka kain kaca geni serat kaca kanggo permukaan selimut panas, lan inti digawe saka wol watu serat kaca kanggo nyukupi kebutuhan peletakan area sing akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Wol kaca digawe saka kain kaca geni serat kaca kanggo permukaan selimut panas, lan inti digawe saka wol watu serat kaca kanggo nyukupi kebutuhan peletakan area sing akeh. Kejabi karakteristik ngreksa panas lan isolasi, uga nduweni karakteristik serap lan karakteristik swara, utamane kanggo frekuensi medium lan kurang, lan macem-macem swara geter, sing bisa nyuda polusi swara lan ningkatake lingkungan kerja. Bahan iki uga bisa dipotong miturut kebutuhan konstruksi, umume digunakake ing interior bangunan, sistem ngilangi swara, alat transportasi, peralatan kulkas, nyerep kejut peralatan rumah tangga, perawatan nyuda swara, efek kasebut cocog banget.

Aplikasi

Digunakake minangka insulasi termal lan penghalang uap kanggo bangunan perumahan lan komersial.

· Jampel gendheng 

 · Jampel tembok ·

 ing jampel papan

 · Jampel loteng ·

 jampel saluran 

· Jampel atap logam 

· Isolasi gudang struktur baja 

Fitur

97% Pangertosan

Konduktivitas termal sing apik

Isolasi akustik sing apik

Emittance 0,03

Kuat banget lan awet

Tahan komprèsi

 Bebas serat lan ora gatel

Alangan banyu lan uap

Eco grapyak

Kemasan

1. Saben gulung dikemas nganggo tas poli sing bening.

2. Label khusus kasedhiya.

Nyithak

Kita bisa nyithak logo pelanggan ing permukaan.

Proses produksi

Bahan baku –metilisasi — laminasi — cetak --- slitting --- pengepakan --- pangiriman 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk