tutup jampel

Katrangan singkat:

Isolasi lengen klambi yaiku insulasi fleksibel sing bisa dilepas, yaiku tahan api lan tahan api, tahan suhu dhuwur, isolasi panas lan insulasi adhem, Bentuk konvensional lengan insulasi termal tank terintegrasi utawa multi-potong.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Isolasi lengen klambi yaiku insulasi fleksibel sing bisa dilepas, yaiku tahan api lan tahan api, tahan suhu dhuwur, isolasi panas lan insulasi adhem, Bentuk konvensional lengan insulasi termal tank terintegrasi utawa multi-potong. Tangki isolasi termal tank bisa diproses miturut gambar tank. Lengan / selimut isolasi termal umume dijahit nganggo telung lapisan: lapisan njero, interlayer insulasi termal lan lapisan permukaan. Miturut lingkungan aplikasi, kain tahan geni tahan suhu sing cocog, serat / kemul serat tahan api, benang sewing suhu dhuwur lan bahan baku liyane dipilih kanggo nggawe lengen isolasi termal tangki suhu dhuwur.

Tutup insulasi sing bisa dicopot Jiashun minangka sing paling efektif lan gampang kanggo nyegah ilang panas saka katup, flange lan komponen pipa liyane.

Lamaran

Iki biasane digunakake kanggo tank suhu dhuwur / kurang kanthi macem-macem bentuk kayata bola, silinder lan awak vertebral ing ngisor 50000l.

Cover Terisolasi

Iki biasane digunakake kanggo tank suhu dhuwur / kurang kanthi macem-macem bentuk kayata bola, silinder lan awak vertebral ing ngisor 50000l.

Mupangate

1. Terbukti ngirit energi lan biaya sing luwih murah

2. Investasi nyedhiyakake pambayaran kanthi cepet

3. Nglindhungi personel lan ngidini akses gampang menyang peralatan

4. Ngalangi ngilangi panas lan emisi sing ora perlu  

 Fitur

1. Desain sepotong gampang dicopot lan diinstal maneh kanthi tangan

2. Konstruksi sing kuat minangka solusi sing tahan lama lan bisa digunakake maneh

3. Solusi khusus disesuaikan karo kondisi tartamtu

4. Gampang dipasang lan dicopot, ngirit tenaga kerja

 FAQS

Apa sampeyan bisa menehi conto conto kanggo referensi?

We are seneng ngirim conto kanggo pengawasan.

 Bayaran sampeyan opo?

Biasane kita nampa T / T (setoran 30%, saldo kudu dibayar sadurunge dikirim); L / C saiki katon

Kepiye konfirmasi kualitas karo kita sadurunge miwiti ngasilake?

1. Kita bisa nyedhiyakake conto lan sampeyan bisa milih siji utawa luwih, banjur nggawe kualitas miturut.

2. Kirimake conto sampeyan, lan kita bakal nggawe miturut kualitas sampeyan.

Kepiye cara ngatasi masalah kualitas sawise adol?

Motret foto masalah lan kirim menyang Sawise kita negesake masalah, sajrone telung dina, kita bakal nggawe solusi sing wareg kanggo sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk