Kain industri

Katrangan singkat:

Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.

Kinerja

Benang warp lan weft sejajar kanthi bentuk rata, kanthi ketegangan seragam, susunan serat sing padhet, ora gampang deformasi, gampang dioperasikake, properti nemplek film sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur

Aplikasi:

Isolasi panas, nyegah geni, tahan api. Nalika bahan kasebut diobong dening geni, bisa nyedhot akeh panas, nyegah geni kasebut liwat lan ngisolasi hawa. Proses lay tangan biasane digunakake ing awak kapal, tangki panyimpenan, menara pendingin, kapal, kendaraan, tank lan sapanunggalane: 7518 3732 3784 3786 3788 666 255

FAQS

P1: Apa sampeyan pabrik? Endi papan sampeyan?

A: kita produsen. dununge ing Jiangsu, cedhak plabuhan Shanghai.

P2: Apa MOQ?
A: Biasane 1 Ton, nanging pesenan cilik uga bisa ditampa.

Q3: Paket & Pengiriman.
A: Paket normal: karton (Disusup rega regane)
Paket Khusus: kudu dikenani biaya miturut kahanan nyata.
Pengiriman normal: pengiriman Frekuensi nominasi sampeyan.

P4: Kapan aku bisa nawakake?
A: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise takon. Yen sampeyan sanget njaluk rega pls nelpon utawa kirim ing email, supaya kita bisa menehi prioritas marang sampeyan.

P5: Kepiye sampeyan ngisi biaya conto?
A: Yen sampeyan butuh conto saka stok, kita bisa menehi sampeyan kanthi gratis, nanging sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman. Yen sampeyan butuh ukuran khusus, Kita bakal ngisi biaya nggawe conto sing bisa dibalekake nalika sampeyan pesen .

P6: Apa kiriman sampeyan kanggo produksi?
A: Yen kita duwe stok, bisa dikirim 7 dina; yen tanpa stok, butuh 7 ~ 15 dina!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk