Kain Fiberglass Dilapisi Grafit

Katrangan singkat:

Kain serat kaca sing dilapisi grafit bisa digunakake nganti 700 ℃. Kain serat kaca sing dilapisi grafit duwe resistensi gesekan lan tahan korosi kimia sing apik. Mula, kain serat kaca sing dilapisi grafit asring digunakake ing korosi kimia sing atos, tahan asam lan alkali utawa lingkungan suhu dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Kain serat kaca sing dilapisi grafit bisa digunakake nganti 700 ℃. Kain serat kaca sing dilapisi grafit duwe resistensi gesekan lan tahan korosi kimia sing apik. Mula, kain serat kaca sing dilapisi grafit asring digunakake ing korosi kimia sing atos, tahan asam lan alkali utawa lingkungan suhu dhuwur.

Lamaran

Digunakake kanggo sealing lan proteksi suhu dhuwur.

Minangka cara kanggo nggunakake sumber daya ing info ngembang ing perdagangan internasional, kita nampi prospek saka endi wae ing web lan offline. Sanajan barang-barang berkualitas tinggi sing ditawakake, layanan konsultasi sing efektif lan nyenengake diwenehake dening klompok layanan purna jual sing berkualitas. Dhaptar item lan paramèter rinci lan informasi liyane babagan info bakal dikirim menyang sampeyan kanthi tepat kanggo pitakon. Dadi, hubungi karo ngirim email utawa telpon nalika sampeyan duwe pitakon babagan organisasi. sampeyan uga bisa njupuk informasi alamat saka situs lan mlebu perusahaan. Kita entuk survey lapangan babagan barang dagangan. Kita yakin manawa bakal nuduhake prestasi lan nggawe hubungan kerja sama sing solid karo kanca ing pasar iki. Kita ngupayakake panjaluk kanggo takon.
Iki minangka modeling tahan lama lan promosi kanthi efektif ing saindenging jagad. Ora ana kahanan sing ilang fungsi utama kanthi cepet, sampeyan kudu kualitas apik banget. Dipandu karo prinsip "Prudence, Efficiency, Union and Innovation. Perusahaan nggawe upaya hebat kanggo nggedhekake perdagangan internasional, ngunggahake bathi perusahaan lan nambah skala ekspor. Kita yakin manawa bakal duwe prospek sing apik lan kanggo disebarake ing saindenging jagad sajrone taun ngarep.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk