Mat geni

Katrangan singkat:

Tikar geni, tikar awu, tikar api, tikar barbekyu Kain fiberglass dilapisi
Werna abu-abu, warna liyane bisa disesuaikan Kemasan kantong plastik plus karton, tahan suhu tinggi, insulasi geni, refleksi panas. Gampang diresiki, anti banyu lan anti debu, bisa digunakake bola-bali.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Tikar geni, tikar awu, tikar api, tikar barbecue Kain fiberglass dilapisi Werna abu-abu, warna liyane bisa disesuaikan Kemasan kantong plastik plus karton, tahan suhu dhuwur, insulasi geni, refleksi panas. Gampang diresiki, anti banyu lan anti debu, bisa digunakake bola-bali.
Tahan korosi suhu tinggi konvensional lan awet.

Aplikasi :

Bisa digunakake ing ruangan, teras, kemah, lemah lan papan liyane kanggo nyegah Mars, bara lan awu supaya ngrusak utawa ngrusak lemah ing saubenge geni utawa oven barbecue.

Yen salah sawijining barang dadi kapentingan sampeyan, wenehana ngerti. Kita bakal kepenak menehi petikan nalika sampeyan nampa spesifikasi rinci. Kita duwe tenaga ahli R&D sing berpengalaman kanggo nemokake kabeh sing dibutuhake, Kita ngarepake bakal nampa panjalukku lan muga-muga bisa duwe kesempatan kanggo kerja sama karo sampeyan mbesuk. Sugeng rawuh mriksa perusahaan kita.
Kita solusi wis ngliwati sertifikasi trampil nasional lan ditampa kanthi apik ing industri utama. Tim rekayasa spesialis bakal asring siyap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan tanggapan. Upaya paling apik bakal digawe kanggo nawakake layanan lan solusi sing paling apik. Kanggo sapa wae sing mikir bisnis lan solusi, wenehake komentar karo ngirim email utawa langsung hubungi kita. Minangka cara kanggo ngerti produk lan perusahaan. akeh maneh, sampeyan bakal bisa teka ing pabrik kanggo ngerteni. Kita bakal nampani tamu saka saindenging jagad kanthi tenan. mbangun perusahaan. seneng karo kita. Nyuwun tulung tenan bebas kontak karo kita kanggo bisnis cilik lan kita yakin bakal nuduhake pengalaman praktis dagang ndhuwur karo kabeh pedagang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk