Kantong tahan api

Katrangan singkat:

Bahan kain sing digunakake ing tas proteksi batere geni yaiku karet silikon, kain serat kaca, film aluminium, lsp.
Tahan api lan anti banyu - digawe saka balutan kain kaca tahan api silikon lan interior film film aluminium, bisa tahan nganti 1000 ° C (udakara 1832 ° F) Supaya sampeyan bisa njaga kabeh barang sing larang regane 100% aman.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Bahan kain sing digunakake ing tas proteksi batere geni yaiku karet silikon, kain serat kaca, film aluminium, lsp.
Tahan api lan anti banyu - digawe saka balutan kain kaca tahan api silikon lan interior film film aluminium, bisa tahan nganti 1000 ° C (udakara 1832 ° F) Supaya sampeyan bisa njaga kabeh barang sing larang regane 100% aman. Isolasi panas lan tahan suhu dhuwur - lan nyedhiyakake kain tahan suhu dhuwur ing macem-macem suhu, kayata kain vermikulit, kain silika dhuwur, kain serat kaca bertulang kawat stainless steel, lan liya-liyane. Kain tahan api - tahan api digawe saka serat kaca sing berkualitas. Teknologi tenun kaku lan diwasa, lan wis pengalaman bertahun-tahun ing teknologi pelapisan, sing bisa njamin resistensi nyandhang dhuwur lan umur panjang kain tahan api.

Aplikasi :

Digunakake kanggo kantong insulasi geni lan panas saka tagihan, obligasi, sertifikat, awis, mata uang, dokumen penting, barang berharga, baterai lithium, lsp.

[TANGAN FIREPROOF & AIR - Perlindhungan ing Kabeh Kahanan]:Kanthi FIBERGLASS kanthi dual-layer, Tas Dhuwit Tahan Api kita bisa tahan suhu nganti 2000 F ing wektu tartamtu (UL94 VTM-0). Sementara, lapisan SILICONE COATED + HOOK & CLOSURE LOOP nggawa proteksi banyu sing gedhe. Kantong tahan api kita bisa urip kanthi geni lan bisa dipercaya ing kabeh kahanan cuaca. Cocog kanggo omah, kantor, plancongan, lan PREPARASI EMERGENSI, kayata badai udan, topan lan gempa bumi.

[UKURAN PORTABLE sing PERFECT FOR VALUABLES - Passport, Certificate, Cash, Keys & Jewelry]:Nduwe akeh barang sing regane ukuran cilik? Ora ngerti carane nyimpen kanthi sampurna? lan ukuran bisa disesuaikan, Kantong Dompet Tahan Api kita dirancang khusus kanggo nyimpen paspor, awis, surat, foto mulia, sertifikat, perhiasan, kunci, kertu lan liya-liyane. Kanthi desain PORTABLE, muga-muga sampeyan bisa nyimpen KABEH sing penting uga disiapake & dideleng kapan wae lan ing endi wae.

[COATING SILIKON TANPA ITU - Gampang Digunakake Ngarep & Kantor]:Tas dhuwit sing ora tahan geni ditutupi nganggo kain SILIKON NON-ITCHY berteknologi tinggi ing kain fiberglass. Iki tegese, sampeyan ora butuh sarung tangan kanggo njupuk barang-barang berharga lan metu. Kantong Tunai Tahan Api iki gampang banget ditindakake, kanggo plancongan bisnis, kantor, panggunaan omah, lsp. Kanthi 25% HOOK LARGER HOOK & LOOP CLOSURE, Tas Uang Tahan Api kita nyedhiyakake perlindungan barang sing luwih aman tinimbang liyane, ora preduli kapan lan ing endi sampeyan gunakake.

[BAGS FIREPROOF FITUS JUMBO FITUR - Produk sing Dihormati]:Kita profesional kanggo nyedhiyakake Kantong Tahan Apik Kelas TOP ing pasar. Produk ukuran JUMBO liyane wis entuk REPUTASI HEBAT kanggo nglindhungi barang-barang berharga ukurane pelanggan. Saiki, 2 Kantong Dhuwit Tahan Api PORTABLE iki kanggo nglindhungi barang-barang sing regane ukuran cilik, wis pas karo BIG FIREPROOF JUMBO kita kanthi sampurna, lan nawakake perlindungan sing PALING LENGKAP ing pasar.

[TANGGAL BATAS KEBUTHARAN KAYU KUAT & DAPAT]:Kanthi kabeh Bahan Fiberglass Lapisan Berkualitas Tinggi, Lapisan Silikon sing ora gatel, Tutup Pancing & Loop Tahan Lama, tas dhuwit sing tahan api cukup tahan lama, lan Cocog kanggo panggunaan saben dina lan darurat. Elinga, disaranake sampeyan nyimpen tas geni ing kothak aman geni kanggo keamanan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk