Rana geni

Katrangan singkat:

Rana geni minangka jinis pencegahan geni lan fasilitas isolasi panas sing cocog kanggo bukaan bangunan sing gedhe. Produk kasebut duwe peran tartamtu ing desain lan instalasi. Teknologi kasebut, bebarengan karo bingkai kasebut, bisa memenuhi persyaratan stabilitas tahan geni lan integritas tahan geni. Fire shutter minangka salah sawijining fasilitas pemisahan geni sing bisa dipindhah.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Rana geni minangka jinis pencegahan geni lan fasilitas isolasi panas sing cocog kanggo bukaan bangunan sing gedhe. Produk kasebut duwe peran tartamtu ing desain lan instalasi. Teknologi kasebut, bebarengan karo bingkai kasebut, bisa memenuhi persyaratan stabilitas tahan geni lan integritas tahan geni. Fire shutter minangka salah sawijining fasilitas pemisahan geni sing bisa dipindhah. Biasane digulung lan dilebokake ing kothak poros ing sisih ndhuwur lawang lan jendhela. Nalika geni murup, geni bakal dibukak supaya geni ora nyebar saka lawang lan jendhela. Rana geni akeh digunakake ing area pemisahan bangunan industri lan bangunan sipil. Kanthi efektif bisa nyegah panyebaran geni lan njamin keamanan nyawa lan properti. Iki minangka fasilitas nyegah geni sing penting banget ing bangunan modern.

Pancen kudu ana barang sing dadi minat sampeyan, coba critakake. Kita bakal seneng menehi kutipan nalika sampeyan nampa spesifikasi rinci. Kita duwe tenaga ahli R&D spesialis pribadi kanggo ketemu karo panjaluk apa wae, Kita ngarep-arep bakal nampa panjalukku maneh lan ngarep-arep bisa duwe kesempatan bisa kerja bareng karo sampeyan mbesuk. Sugeng rawuh ing organisasi kita.
Nalika diproduksi, nggunakake metode utama ing donya kanggo operasi sing andal, rega murah sing murah, cocog karo pilihan pembeli Jeddah. Perusahaan kita. dununge ing njero kutha-kutha sing beradab nasional, lalu lintas situs web kasebut bebas repot, kahanan geografis lan finansial sing unik. Kita ngupayakake filsafat perusahaan "berorientasi ing masarakat, tliti, nggawe otak, nggawe sarwa". Manajemen kualitas sing apik, layanan sing apik, biaya terjangkau ing Jeddah minangka dhasar para pesaing. Yen dibutuhake, welcome kanggo kontak karo kita liwat kaca web utawa konsultasi telpon, kita bakal seneng ngladeni sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk