kemul geni

Katrangan singkat:

Seri Blanket Fireproof umume digawe saka serat sing ora kobong lan ora bisa diobong lan diproses kanthi proses khusus. Fitur utama: tahan panas, tahan suhu dhuwur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata. Selimut tahan api bisa nglindhungi obyek kasebut saka titik panas lan area percikan, lan kanthi lengkap nyegah utawa ngisolasi pembakaran kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Seri Blanket Fireproof umume digawe saka serat sing ora kobong lan ora bisa diobong lan diproses kanthi proses khusus. Fitur utama: tahan panas, tahan suhu dhuwur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata. Selimut tahan api bisa nglindhungi obyek kasebut saka titik panas lan area percikan, lan kanthi lengkap nyegah utawa ngisolasi pembakaran kasebut. Iki nduweni ciri khas resistensi suhu 550 of serat kaca lan resistensi suhu 260 of lapisan silika gel,

Katrangan

1. Kanggo geni Kelas A cilik / gres lan suar

2. Uga dibungkus sirah lan awak kanggo nglindhungi geni lan bara 3, nalika ngungsi ruangan sing kobong, utawa kanggo nglindhungi logam molten

4. fiberglass sing dirajut kanthi permukaan bertekstur; kabeh pinggiran digawe nganggo benang geni

5. Tenun cedhak nyuda nyuda jumlah oksigen atmosfer sing kasedhiya kanggo pakan geni

6. Dikemas ing wadhah akses cepet sing bisa digantung ing tembok utawa disimpen ing lokasi sing bisa diakses

7. logo bisa disesuaikan, lan kiriman bisa uga 

Aplikasi Produk

Pawon kulawarga, kamar kanggo wong tuwa, asrama sekolah, bangsal rumah sakit, papan hiburan, hotel, bangunan komersial lan perumahan sing mewah, Yi Omah perawat, omah kesejahteraan anak, komunitas perumahan, asrama pabrik, pusat perbelanjaan, kafe Internet, mobil, pompa bensin, kuil , kunjara lan papan padhet liyane.

7039f9236db94694db20b92a03f7c77d

Aplikasi Produk

1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita dadi pabrikan wiwit taun 2000.

2. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan OEM?
Ya, las.

3. Apa sampeyan bisa ngirim conto? Apa gratis?
Ya, contohe gratis. Nanging biaya kurir kudu ana ing sisih sampeyan.

4. Rega sing sampeyan tawakake, bisa uga luwih diskon?
Bakal gumantung karo jumlah pesanan.

5. Apa ana jaminan? 
Biasane periode garansi kita nem wulan. Yen masalah kualitas, kita ndhukung penggantian, mbalekake.

6. Cara transportasi
Liwat segara, liwat udara, liwat kurir, liwat sepur.

7. Apa kualitas produk?
Tanggepan pelanggan nuduhake "kualitase apik banget! ”

8. Kepiye babagan wektu pangiriman?
Biasane 7-30 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Sampel bakal disiapake sajrone 1-3 dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk