kemul las fiberglass

Katrangan singkat:

Selimut las listrik sing tahan api biasane digawe saka serat sing ora kobong tanpa geni lan diproses kanthi proses khusus. Fitur utama: tahan panas, tahan suhu dhuwur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Selimut las listrik sing tahan api biasane digawe saka serat sing ora kobong tanpa geni lan diproses kanthi proses khusus. Fitur utama: tahan panas, tahan suhu dhuwur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, ora ana iritasi, tekstur alus lan angel, gampang dibungkus obyek lan peralatan sing ora rata. Selimut tahan api bisa nglindhungi obyek kasebut saka titik panas lan area percikan, lan kanthi lengkap nyegah utawa ngisolasi pembakaran kasebut. Selimut pengelasan listrik bukti api minangka alat proteksi sing cocog kanggo unit kunci keamanan keamanan publik. Nalika nindakake gaweyan panas ing mal blanja gedhe, supermarket, hotel lan papan hiburan umum liyane, kayata las, nglereni, lsp. Nggunakake kemul las listrik sing bisa diobong bisa langsung nyemprot percikan, ngisolasi lan mblokir bisa ngrusak lan bisa mbledhos. barang sing mbebayani, lan njamin integritas urip lan properti manungsa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk