Kain Fiberglass

  • Bulky cloth

    Kain gedhe

    Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane. Kinerja: Expande ...
  • Electronic cloth

    Kain elektronik

    Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.

  • Industrial cloth

    Kain industri

    Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.