Kain elektronik

Katrangan singkat:

Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.
Kain elektronik minangka istilah umum kain serat kaca kaca elektronik sing digunakake ing industri elektronik. Iki minangka kain serat kaca kelas elektronik ing produk kelas dhuwur. Spesifikasi utama yaiku 7637, 7630, 7628, 7615, 1506, 2116, 2113, 3313, 1080, 106, 104, umume digunakake ing pabrik lempengan klambi tembaga.

NAMA 7637 7630 7628M 7628L 7615 7615H
PERANG ECG75 1/0 ECG67 1/0 ECG75 1/0 ECG75 1/0 ECG75 1/0 ECG75 1/0
WEFT ECG37 1/0 ECG67 1/0 ECG75 1/0 ECG75 1/0 ECG150 1/0 ECG1501 / 0
JINGMI 44 ± 2 42 ± 2 44 ± 2 42 ± 2 44 ± 2 44 ± 2
WEIMI 20 ± 2 33 ± 2 33 ± 2 32 ± 2 33 ± 2 43 ± 2
WElGHT (g / m2) 228 ± 5 220 ± 5 210 ± 5 198 ± 5 160 ± 4 178 ± 4
THIKNESS 0,210 ± 0,185 ± 0,02 0,180 ± 0,02 0,173 ± 0,012 0,135 ± 0,012 0,140 ± 0,012

 

NAMA 1506 2116 2113 3313 1080 106
PERANG ECE110 1/0 ECE225 1/0 ECE225 1/0 ECDE300 1/0 ECD450 1/0 ECD900 1/0
WEFT ECE110 1/0 ECE225 1/0 ECD450 1/0 ECDE300 1/0 ECD450 1/0 ECD900 1/0
JINGMI 48 ± 2 60 ± 2 56 ± 2 60 ± 2 47 ± 2 56 ± 2
WEIMI 44 ± 2 58 ± 2 78 ± 2 62 ± 2 47,5 ± 2,5 56 ± 2
WElGHT (g /) 164 ± 3 105 ± 3 78 ± 3 81,4 ± 2,5 47,5 ± 2,5 24,5 ± 2,5
Kandel 0,150 ± 0,012 0,100 ± 0,012 0,079 ± 0,012 0,084 ± 0,012 0,055 ± 0,012 0,033 ± 0,012

Kauntungan

Kain Fiberglass E-Glass minangka bahan komposit tenunan ringan sing umume digunakake ing aplikasi industri, laut, lan aerospace. Kain E-kaca Fiberglass dianggep standar industri lan nyedhiyakake keseimbangan antara biaya lan kinerja. Nduwe kecacatan sing apik banget lan luwih resik yen bisa dibandhingake karo tikar fiberglass helai, lan luwih murah tinimbang kain S-Glass kanggo nyuda kekuwatan. Fiberglass tenunan iki diprodhuksi ing pabrik China, supaya sampeyan bisa menehi produk sing konsisten sing wis diproduksi kanthi standar paling dhuwur sing bisa dipercaya.

Kauntungan

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka produsen profesional.

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?
A: Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal. Tindakake Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

3. Apa sampeyan bisa ngasilake produk miturut syarat pelanggan?
A: Mesthi, kita minangka produsen profesional, OEM lan ODM bisa ditampa.

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
A: Changzhou jiashun bahan anyar Co., Ltd., didegaké ing taun 2000, minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing spesialisasine ing pirang-pirang jinis kain kaca serat, kemul geni lan liya-liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk