Hubungi Kita

Changzhou Jiashun New Material Technology Co., Ltd.

phone

Alamat

Taman Industri Ekonomi Anyar Fudu Jiangnan, Distrik Zhonglou, Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu.

LAYANE

Kasedhiya jam 9 esuk nganti 6 sore

+86 0519 88665165

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita