Kain gedhe

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Serat kaca minangka jinis bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik. Nduweni macem-macem kaluwihan, kayata isolasi sing apik, tahan panas sing kuat, resistansi korosi sing apik lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nanging kekurangane yaiku tahan tahan rapuh lan ora kuwat. Serat kaca biasane digunakake minangka bahan penguat ing bahan komposit, bahan isolasi listrik lan bahan isolasi termal, papan sirkuit lan bidang ekonomi nasional liyane.

Kain sing ditambahi:

Kinerja:
Kain serat kaca benang sing diperluas digawe saka benang serat kaca sing tahan suhu dhuwur lan kuwat sawise perawatan ekspansi lan proses khusus. Kain serat kaca sing akeh yaiku kain anyar sing digawe adhedhasar kain filter serat kaca sing terus-terusan. Beda karo kain saringan serat kaca sing terus-terusan amarga pakanane digawe saka kabeh utawa bagean saka benang sing dienggo. Amarga benang sing alus, kemampuan nutupi sing kuwat lan permeabilitas udara sing apik, bisa nambah efisiensi filtrasi, nyuda resistensi filtrasi, lan duwe efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, nganti 99,5%, Tingkat filtrasi yaiku 0,6-0.8 M / menit.
HT84215DE * 1550M / M M23 * 1020M / M 2626 * 1000M / M
HT2025DE * 1550M / M M23 * 1220M / M 2626DE * 1000M / M
2025 * 700M / M M23 * 1524M / M M38 * 1000M / M
2025 * 1020M / M M23 * 1630M / M 2025B * 2000M / M
2025 * 1220m / M M23 * 1830m / m ireng 620 * 2000m / M
2025 * 1250m / M M23 * 2000m / m ireng M38 * 2000m / M
2025 * 1320M / M M24 * 1020M / M    
2025 * 1524M / M M24 * 1220M / M
2025 * 1550M / M M24 * 1524M / M
2025 * 1630M / M M24 * 1550M / M
2025 * 1950M / M M24 * 1830M / M
M24 * 1950M / M 
M24 * 2000M / M
2025 * 2000m / M M24 * 1020m / M (twill)
2025 enkripsi * 1020m / M M24 * 1320M / M (twill)
2025 enkripsi * 1220m / M M24 * 1524m / M (twill)
2025 enkripsi * 1250m / M M24 * 1550m / M (twill)
M24 * 1830m / M (twill)
2025 enkripsi * 1320M / M M24 * 1950m / M (twill)
2025 enkripsi * 1524m / M M24 * 2000m / M (twill)
M24 * 2000m / M (pinggiran lempitan)
M24 * 1020m / M (pinggiran lempitan)
2025 enkripsi * 1630m / M M33 * 1000m / M
2025 enkripsi * 1830m / M M33 * 1200m / M
2025 enkripsi * 1950m / M M35 * 1020m / M
2025 * 1000m / M (pinggir lempitan) M35 * 1220m / M
2025 * 1524m / M (pinggir lempitan) M35 * 1524m / M
2125 * 700M / M M35 * 1830M / M
2125 * 1000M / M M35 * 2000M / M
2125 * 1500M / M


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk