Kain foil aluminium

Katrangan singkat:

Kain serat kaca komposit foil aluminium nggunakake teknologi komposit canggih sing unik. Lumahing foil aluminium komposit alus lan rata, reflektifitas cahya dhuwur, kekuatan tarik longitudinal lan horisontal gedhe


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja Produk

Kain serat kaca komposit foil aluminium nggunakake teknologi komposit canggih sing unik. Lumahing foil aluminium komposit alus lan rata, reflektifitas cahya dhuwur, kekuatan tarik longitudinal lan horisontal gedhe, permeabilitas udara ora teles, kinerja penyegelan apik, lan kinerja anti-korosi apik banget: permukaan saka foil aluminium kain serat kaca luwih apik sawise perawatan anti-korosi khusus. Sanalika, adesif udara panas poliethelin digunakake kanggo nyegah potensial korosi lan jamur ing permukaan foil aluminium sing disebabake dening kelembapan utawa pelarut. Komposit pencet panas langsung bisa ngirit adesif komposit lan biaya komposit veneer. Telpon permeabilitas luwih cilik lan efek alangan lembab dikuatake: lapisan polietilen segel panas ing tengah-tengah foil aluminium kain serat kaca luwih kenthel tinimbang permukaan umum, lan permeabilitas uap banyu luwih cilik. Mula, efek alangan lembab luwih apik lan bahan isolasi kayata wol kaca bisa dilindhungi kanthi andal.

SPESIFIKASI

Bobot (g / m2)

Kandel (mm)

WARNA

J114-J001

240

0,2

CAHAYA SILVER

JS114-J002

470

0,4

CAHAYA SILVER

JS118-J003

650

0,6

CAHAYA SILVER

JS118-J004

650

0,6

CAHAYA SILVER

JS122-J005

640

0,75

CAHAYA SILVER

JSL118-J006

1050

1.5

CAHAYA SILVER

JS118-J011

850

0,75

CAHAYA SILVER

JS118-J012

850

0,75

CAHAYA SILVER

JS114-J013

240

0,2

CAHAYA SILVER

JS120-J015

1100

1.5

CAHAYA SILVER

JS118-J017

866

1

CAHAYA SILVER

JS114-J018

700

0,65

CAHAYA SILVER

Deskripsi produksi

Kain serat kaca fiberglass aluminium foil laminasi nduweni fitur permukaan sing alus, refleksi cahya dhuwur, tahan banyu, tahan udara lan segel. Iki umume digunakake kanggo veneer penyegelan panas lan lapisan penghalang uap banyu kapal uap, angkasa luar angkasa, dalan, wol kaca , wol watu, wol mineral lan plastik karet isolasi.

Karakteristik produk

1. resistensi korosi tambah akeh 

2. permeabilitas uap banyu luwih cilik, ngiyatake efek penghalang uap banyu

Aplikasi produk

1. Bahan insulasi panas 'tutup sealing tutup lapisan veneer lan lapisan penghalang uap banyu saka wol kaca, wol rock, produk karet lan plastik lan sapanunggalane

2. Isolasi panas lan persyaratan penghalang uap banyu pipa banyu anget lan adhem lan kebutuhan insulasi panas bangunan.

Kabar: Lem kain fiberglass foil aluminium iku organik. Yen suhu luwih saka 80 derajat, lem bakal ora stabil, lan foil lan kain aluminium bakal kapisah.

FAQ

1. Apa sampeyan sudagar utawa pabrikan?
A: Kita produsen, duwe pabrik lan 6 jalur produksi dhewe

2.Wintu kiriman apa?
A: Udakara 2-15 dina sawise nampa setoran.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

A: Ya, kita bisa menehi conto, lan sawetara conto gratis, nanging kita bakal ngisi biaya pengiriman.

4. Apa sampeyan bisa ngirim kanthi ekspres?
A: Ya, kita bisa ngirim kanthi pengiriman ekspres, laut utawa udara.

5. Kepiye cara pembayaran sampeyan?
A: Syarat pembayaran: Deposit T / T 30% -50% sawise konfirmasi pesenan, saldo sawise barang siap sadurunge dikirim utawa L / C, utawa Western Union kanthi jumlah sithik. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk