kain fiberglass dilapisi akrilik

Katrangan singkat:

Kain serat kaca sing ditutupi akrilik nduweni resistensi cuaca sing apik banget, suhu dhuwur lan radiasi ultraviolet. Uga duwe formasi lan skalabilitas film sing apik, lan ora beracun, tanpa ambu, lan ramah lingkungan. Kain serat kaca sing ditutupi akrilik ngidini pangguna ngethok, njahit lan bolongan kanthi luwih efektif.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja

Kain serat kaca sing ditutupi akrilik nduweni resistensi cuaca sing apik banget, suhu dhuwur lan radiasi ultraviolet. Uga duwe formasi lan skalabilitas film sing apik, lan ora beracun, tanpa ambu, lan ramah lingkungan. Kain serat kaca sing ditutupi akrilik ngidini pangguna ngethok, njahit lan bolongan kanthi luwih efektif.

SPESIFIKASI

Bobot GRAM
(g / m2)

Kandel
(mm)

Werna

JS210-J002

205

0,2

PUTIH

JS210-J003

437

0,4

KANGGO

JS211-J004

610

0,6

GREEN

lS212-J005

810

0,75

BIRU

S236-J006

966

1.15

BLACK

lS236-J07

816

0,8

KUNING

ls235J08

580

0,45

BLACK

lS236-J09

1020

1

KUNING

JS224-J010

500

0,4

RED

JS215-J011

140

0,15

BLACK

Properti

Perawatan kunci tenun (dilapisi akrilik) kaku banget kanggo nyuda kain kanggo nyuda jumlahe sajrone nggawe. Kain fiberglass rampung nenun-kunci nggawe pangguna bisa motong, njahit lan doyo bolongan kanthi luwih efektifd.

Aplikasi

Hullboard  

Selimut las

Pintu geni / Tirai geni  

Sistem kontrol geni liyane

FQA

1. P: Kepiye babagan biaya sampel?

A: Sampel bubar: gratis, nanging barang bakal diklumpukake Sampel khusus: butuh conto biaya, nanging kita bakal mbayar dana yen mbenerake pesenan resmi mengko.

2. P: Kepiye conto wektu?

A: Kanggo conto sing wis ana, butuh 1-2 dina. Kanggo conto sing disesuaikan, butuh wektu 7-10 dina.

3. P: Suwene wektu pamimpin produksi?

A: Sampeyan butuh wektu 15-30 dina kanggo MOQ.

4. P: Pinten biaya muatanipun?

A: Iku adhedhasar urutan qty lan uga cara pengiriman! Cara ngirim sampeyan duwe, lan kita bisa mbantu nuduhake biaya saka sisi kanggo referensi sampeyan, lan sampeyan bisa milih cara paling murah kanggo ngirim!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk