Babagan Kita

Changzhou Jiashun New Material Technology Co., Ltd.

company-des

Changzhou Jiashun New Material Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, minangka pabrikan sing spesialisasine produksi lan penjualan produk serat kaca. Dununge ana ing Changzhou, ibukutha budaya kuno China, ing sisih kidul kali Yangtze lan pinggir Danau Taihu, ing tengah Delta Kali Yangtze. Iki equidistant saka Shanghai lan Nanjing. Jalan iki cedhak karo dalan gedhe nasional 312 lan dalan tol sing cedhak karo kali, kanthi transportasi sing trep.

Perusahaan kasebut minangka set produksi lan pamrosesan, riset ilmiah, penjualan minangka salah sawijining perusahaan inovasi teknologi.
Produk utama: kain serat kaca industri, kain serat kaca elektronik, kain serat kaca karet silikon, kain serat kaca kalender silikon, kain kaca dilapisi serat kaca, kain serat kaca fluoror, gasket serat silikon flange Metro, kain langsir bergulir tahan api, kain penghalang asap api , pipa karet silikon, kain silika dhuwur, kemul geni, kemul api las, kain isolasi geni, kabeh jinis serat kaca sing dirasakake, kain kawat baja serat kaca, Kawat tahan suhu tinggi, serat kaca, kain aluminium foil, sabuk serat kaca lan liyane produk serat kaca. Aplikasi nutupi minyak bumi, industri kimia, bangunan kapal, tenaga termal, energi nuklir, peralatan ventilasi, peralatan pemadam kebakaran, keamanan lan perlindungan tenaga kerja, pipa panas, rel kecepatan tinggi, penerbangan, pertambangan, peleburan lan industri liyane. Perusahaan kasebut mesthi duwe "kualitas dhisik, dhisik pelanggan" minangka prinsip.

Budaya Perusahaan

culture1

Misi perusahaan

Misi perusahaan yaiku nyedhiyakake pelanggan bahan insulasi serat kaca berkualitas tinggi, bahan tahan api suhu tinggi sing dipercaya, nggawe ruang kerja sing hemat lan hemat energi kanggo pangguna, ngembangake perusahaan lan menehi kontribusi kanggo masarakat.

culture2

Visi perusahaan

Nggawe perusahaan serat kaca karbon rendah sing inovatif lan merek ing serat serat dhuwur.

culture3

Nilai inti

Kualitas dhisik, dhisik pelanggan, dhisik dhisik, janji.

culture4

Semangat perusahaan

Semangat perusahaan sregep kerja, darmabakti, wani tanggung jawab, ulet lan agresif, wani kerja, adhedhasar titik wiwitan, lan nggawe kahanan.

culture5

Strategi pangembangan

Gawe pemasok serat kaca kelas kapisan.

Pamotongan nyata saka tanduran