Sugeng Rawuh Kanggo Jiashun

PRODUK PROFESIONAL PRODUK SERAT KACA

Napa PILIH KAMI

Kita bisa nyedhiyakake conto gratis babagan produk komposit, lan adol jubin wpc murah ing ruangan grosir, supaya pamuji pelanggan.

  • Our has been certificated ISO9001 and ISO14001. and has successfully passed the tests of National Construction Material Bureau, America ASTM standards and CE safety requirements.

    SERTIFIKAT PRODUK

    Kita wis sertifikasi ISO9001 lan ISO14001. lan wis sukses lolos tes Biro Bahan Konstruksi Nasional, standar ASTM Amerika lan syarat keamanan CE.

  • To explains the pros and cons of WPC deck materials to help you estimate cost and benefits;in a variety of earth-tones and wood colors to match your outdoor decor.

    KUKUH KITA

    Kanggo nerangake pro lan kontra bahan dek WPC kanggo mbantu ngramal biaya lan bathi; ing macem-macem warna bumi lan warna kayu sing cocog karo dekorasi ruangan sampeyan.

  • We can provide free sample about composite products, and wholesale outdoor cheap wpc flooring sale get the customer's praise.

    SALES PRODUK

    Kita bisa nyedhiyakake conto gratis babagan produk komposit, lan adol jubin wpc murah ing jaba grosir njaluk pujian pelanggan.

Kondhang

Produk kita

Kita bisa nyedhiyakake conto gratis babagan produk komposit, lan adol jubin wpc murah ing ruangan grosir, supaya pamuji pelanggan.

pabrikan profesional produk serat kaca

sopo awake dhewe

Changzhou Jiashun New Material Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, minangka pabrikan sing spesialisasine produksi lan penjualan produk serat kaca. Dununge ana ing Changzhou, ibukutha budaya kuno China, ing sisih kidul kali Yangtze lan pinggir Danau Taihu, ing tengah Delta Kali Yangtze. Iki equidistant saka Shanghai lan Nanjing. Jalan iki cedhak karo dalan gedhe nasional 312 lan dalan tol sing cedhak karo kali, kanthi transportasi sing trep.

  • About Us